Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

8/5/10

Ποδόσφαιρο 2010

Στις 30/04/2010 η ομάδα ποδοσφαίρου του 52 έπαιξε στο γήπεδο Εργοτέλη με το 3 Αλικαρνασσού στα πλαίσια του σχολικού πρωταθλήματος δημοτικών. Όλοι οι παίκτες του 52 αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά έχασαν με σκορ 2-3. Δεν πειράζει, παιδιά. Η προσπάθειά σας ήταν αξιόλογη, συγχαρητήρια !! Την ομάδα αποτελούν οι μαθητές: Φρογάκης Γιώργος ΣΤ2, Νικηφοράκης Ακης ΣΤ2, Μαυροφοράκης Θεόφιλος ΣΤ2, Μηλάκης Γιάννης ΣΤ2, Κούτρας Μιχάλης ΣΤ1, Μαγκουφάκης Κώστας ΣΤ1, Αποστολάκης Μανόλης Ε2, Αναστασάκης Ζαχαρίας ΣΤ1, Δαφέρμος Μενέλαος ΣΤ1, Χουστουλάκης Γιώργος ΣΤ1.

4 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Ανώνυμος είπε...

MΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ NEVER MIND !!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TON AKH ME TO KAROYMPALAKI XAXAXA........,,,,!!!!!

Αλέξια Παναγιωτάκη είπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ....ΜΕΤΡΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ....ΜΠΡΑΒΟ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)