Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

10/5/11

Εθελοντική αιμοδοσία στο ΤΕΙ

     Αγαπητοί γονείς,
     σας ενημερώνουμε ότι,  μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τις
προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στους μαθητές σχετικά με τη λειτουργία του αίματος και την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας από το Σύλλογο "Αιματοκρήτης".
     Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι ο Αιματοκρήτης διοργανώνει Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας: την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 στο προαύλιο του ΤΕΙ Ηρακλείου και ώρες 10.00 - 14.00 και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2011 στην αίθουσα 17 ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Ηρακλείου (δίπλα στο ιατρείο) και ώρες 10.00-14.00 με τη βοήθεια του κινητού συνεργείου αιμοληψιών του Βενιζέλειου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου αντίστοιχα.
     Οι αιμοδοσίες αυτές απευθύνονται τόσο στους φοιτητές και το προσωπικό του ΤΕΙ αλλά και σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να αιμοδοτήσει. Εξάλλου, κάθε εθελοντής αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει για μελλοντική ανάγκη σε αίμα δική του ή συγγενή του.
Μη διστάσετε να δώσετε αίμα!
10 λεπτά αρκούν για να σώσουν μια ζωή!
Για πληροφορίες: τηλ. 2810-239773 aimatocritis@hotmail.com





0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)