Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

21/12/12

Μετακομίζουμε.... επιτέλους!!!

     Μαζί με τον παλιό χρόνο αποχαιρετούμε και το παλιό μας σχολείο. Το 2013 θα μας βρει επιτέλους!!! στο καινούριο μας σχολείο. Βασανιστική η αναμονή αφού το σχολείο έπρεπε να παραδοθεί μέσα στο καλοκαίρι κι εμείς είχαμε συσκευάσει σε χαρτοκιβώτια όλα μας τα πράγματα πριν κλείσουμε τον Ιούνιο. Ζοριστήκαμε μαθητές και δάσκαλοι γιατί παραμέναμε σε κατάσταση αναμονής, αφού από μήνα σε μήνα ή από δεκαήμερο σε δεκαήμερο θα μετακομίζαμε.
     Χθες όμως έγινε επίσημα η παράδοση του σχολείου και σήμερα μεταφέραμε τον εξοπλισμό στο νέο κτίριο. Κουραστήκαμε, αλλά καταφέραμε σε μια μέρα όχι βέβαια ν' αδειάσουμε το παλιό κτίριο, αλλά να μεταφέρουμε όσα μας είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του σχολείου.
     Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σήμερα στη μεταφορά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν να βοηθήσουν χωρίς να είναι στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους.
Σας ευχαριστούμε
     Έχουμε βέβαια πολύ δουλειά ακόμα για να βρουν οι μαθητές μας το σχολείο όπως πρέπει, όμως το σημαντικό είναι ότι θα είμαστε σε ένα χώρο σύγχρονο, όμορφο, με άνετες αίθουσες. Σε ένα κανονικό σχολείο, δηλαδή, σαν αυτό που αξίζει σε όλα τα παιδιά του κόσμου και όχι σε αίθουσες κλουβιά όπως ήταν οι προηγούμενες.
     Είμαι ανάμεσα στους δασκάλους με τα περισσότερα χρόνια σ' αυτό το σχολείο. Σαν γονέας κατ' αρχήν (πριν από 13 χρόνια) και σαν δασκάλα αργότερα, έζησα όλη την αγωνία των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων για εξεύρεση οικοπέδου και για την έγκριση της ανέγερσης του σχολείου. Συνάντησα πολλές δυσκολίες εξαιτίας του ακατάλληλου του κτιρίου, όπως και οι συνάδελφοί μου και οι μαθητές μας, περίμενα με λαχτάρα την ημέρα που θα μετακομίζαμε, αλλά μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δέθηκα κι αγάπησα το σχολείο μου, το 52, όπως κι αν ήταν.

Καλό ξεκίνημα
στο νέο μας σχολείο.
Χρόνια Πολλά και
Καλή Χρονιά σε όλους
η υποδιευθύντρια
Μανωλάκη Τσαμπίκα

2 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Ανώνυμος είπε...

emeis oi ma8htes eyxaristoume idietera osous boi8hsan na prolaboume to sxoleio pou perimename toso kairo...

Ηλίας Βελεγράκης είπε...

Σας ευχαριστουμε που το νέο σχολείο είναι πια έτοιμο.

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)