Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

17/12/13

Πρόγραμμα εβδομάδας

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:

      α. Από Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου αρχίζει το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στο χώρο του σχολείου με παιχνίδια, βιβλία, ρούχα. Επίσης με γούρια και άλλες κατασκευές από τους εκπαιδευτικούς μας.
Τα έσοδα θα διατεθούν για εξοπλισμό του σχολείου μας.

      β. Μπορείτε να φέρνετε τρόφιμα για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, που με τη δική σας βοήθεια,  λειτουργεί στο σχολείο για να τα δώσουμε τα Χριστούγεννα σε οικογένειες παιδιών μας. (τρόφιμα, γάλα , μπισκότα, μερέντες, μαρμελάδες, παξιμάδια, είδη υγιεινής, χαρτικά ....)
  
      γ. Τα παιδιά της Α΄και Β΄τάξης θα παρουσιάσουν τη γιορτή των Χριστουγέννων που έχουν ετοιμάσει, στους γονείς την Παρασκευή 8.30 μετά την προσευχή. 

      δ. Τη Δευτέρα το πρωί 23 Δεκεμβρίου, εάν ο καιρός το επιτρέπει, τα παιδιά θα εκκλησιαστούν στον ιερό ναό του Εσταυρωμένου.

      ε.  Η ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών μας θα γίνει τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 11.30 και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Α΄τρίμηνο.

Με εκτίμηση 
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου
    

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)