Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

20/10/14

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

        Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στην αυλή του σχολείου μας αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 1ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού που θεσμοθέτησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της άθλησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας μας.
         Όλα τα παιδιά συμμετείχαν  στις αθλητικές δραστηριότητες της τάξης τους με χαρά και ευγενή άμιλλα, δείχνοντας ότι χαίρονται πραγματικά με το παιχνίδι Απολαύσαμε τα παιδιά σε παιχνίδια (λύκος και αρνί, στρουμφάκια, αυγά στο τηγάνι), σκυταλοδρομίες, μπαλονοδρομίες, παπουτσοδρομίες και παιχνίδια κοτοχής της μπάλας. Οι μεγαλύτερες τάξεις μας παρουσίασαν αθλοπαιδιές: η Ε' τάξη έπαιξε χάντμπολ και η ΣΤ' μπάσκετ.
         Μετά τις αθλητικές δραστηριότητες τα παιδιά παρακολούθησαν ταινίες και βίντεο σχετικές με το θεματικό άξονα της ημέρας "όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι"




























0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)