Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

5/6/15

Αγαπητοί γονείς

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής θέματα:
α) η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ ΄ τάξης του σχολείου μας που συμπίπτει με το τέλος του σχολικού έτους, θα γίνει την Παρασκευή 12/6/2015 και ώρα 08.30 μετά την προσευχή στην αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του σχολείου μας, όπου και θα απονεμηθούν τα αναμνηστικά στους απόφοιτους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 
Θα αποχαιρετήσουν τα παιδιά των άλλων τάξεων  παρουσιάζοντάς τους το θεατρικό δρώμενο που έχουν ετοιμάσει την ίδια ημέρα και ώρα 11.30 το πρωί.

β) Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο για την επόμενη σχολική χρονιά 2015-2016 παρακαλώ να ζητήσουν την αίτηση από τη διεύθυνση του σχολείου.

γ) Το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 15-06-2015, και ώρα 08.30 όπου τα παιδιά θα πάρουν τους Τίτλους Προόδου τους.

δ) Την Τετάρτη 10 Ιουνίου, τα μαθήματα θα τελειώσουν μία ώρα νωρίτερα δηλαδή 13.15, και δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Λεωφορείο θα περάσει στις 13.15, για τα μεταφερόμενα παιδιά.
  
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σας ευχόμαστε  καλό καλοκαίρι, με υγεία και κάθε ευτυχία.

Η Διευθύντρια Λειτουργάκη Ευαγγελία 
και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας.     


0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)