Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

7/3/16

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω θέματα:
 α.)Την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016, θα παρευρεθεί στο χώρο του σχολείου μας και στην αίθουσα Κώστας Γκουτιάνης, και ώρα 12.00-13.00 ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος Υπέρτιμος και έξαρχος Ευρώπης, όπου  θα μιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας. ( Εάν κάποια παιδιά δεν θέλουν να παραστούν, θα πάνε στην Β1 τάξη όπου θα τα απασχολήσει εκπαιδευτικός)
β.)  Την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, 11 Μαρτίου, θα γίνει η αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας.
    Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί κανονικά στο σχολείο δηλ. 8.00 η ώρα. Από 8.10 μέχρι 10.00 θα γίνει μάθημα. Η γιορτή θα γίνει 10.00 με 14.00.
    Όποια παιδιά επιθυμούν μπορούν να έρθουν ντυμένα αποκριάτικα και επίσης να φέρουν ότι θέλουν για τον μπουφέ της τάξης τους. (όχι πολλά πράγματα γιατί δεν καταναλώνονται) . Απαγορεύονται: αφροί, σπρέι, χαρτοπόλεμος, αιχμηρά αντικείμενα, κόκα- κόλα. Οι χυμοί σε κουτάκια με καλαμάκι. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.)
γ)  Η ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των μαθητών μας, θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου 11.00 η ώρα  και θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου για το Β΄ τρίμηνο.
δ) Η γιορτή της 25ης Μαρτίου θα γίνει από τα παιδιά της Δ΄ τάξης την Πέμπτη 24-3-2016 και ώρα 8.30 μετά την προσευχή. Τα παιδιά αποχωρούν μετά τη γιορτή.


Καλή Αποκριά!!!!                          Από τη Διεύθυνση και το σύλλογο Διδασκόντων
                                            

          

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)