Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

13/10/16

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2016

         Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου γιορτάσαμε την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Λίντο Soccer. Η ημέρα αυτή σκοπό έχει να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε είδος αθλητικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την καλλιέργεια της ευεξίας. Έτσι υοθετεί το σύνθημα : <<Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας :Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους >>. 
       Όλα τα παιδιά συμμετείχαν σε παιχνίδια και σκυταλοδρομίες. Το Β1 μας παρουσίασε το στεφανοτούνελ και το Β2 τη σκυταλοδρομία μπάλας. Το Γ1 μαζί με το Γ2 έπαιξε το παιχνίδι : <<μανταλάκια στην απλώστρα>>. Το Δ1 έπαιξε παιχνίδι με μπαλάκια του τέννις και το Δ2 το <<σπάσιμο αλυσίδας>>. Το Ε1 παρουσίασε την κυνηγητόμπαλα και το Ε2 το παιχνίδι με πέταγμα μπάλας πάνω από το φιλέ. Ακολούθησε πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής με στεφάνι από τη μαθήτρια  Ανδρή Άννα. Το ΣΤ1 και ΣΤ2 συμμετείχαν σε σκυταλοδρομία τρεξίματος με μεταφορά μπάλας και υπερπήδηση εμποδίων. Όταν τελείωσαν οι αθλητικές δραστηριότητες τα παιδιά μοιράστηκαν ανά τάξη στα γήπεδα του Λίντο και έπαιξαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ.



































0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)